Tietokoneen tai oheislaitteen käyttöönottoasennus

Ostitko tietokoneen tai tulostimen mutta sinulla ei ole aikaa asentaa sitä käyttövalmiiksi tai et tiedä miten asennus tehdään?

Tietokoneen käyttöönottoasennuksessa viimeistellään käyttöjärjestelmän esiasennus ja poistetaan turhat esiasennetut ohjelmistot. Asennuksen yhteydessä tehdään myös mahdolliset palautuslevyt.

Tietokoneen käyttöönottoasennuksessa viimeistellään käyttöjärjestelmän esiasennus, asennetaan päivitykset sekä poistetaan valmistajan lisäämät esiasennetut turhat sovellukset. Jos koneen mukana on toimitettu sopiva ohjelmisto palautuslevyjen luontiin, luodaan ne uudelleenasennuksen jälkeen. Käyttöönottoasennus voidaan tehdä myös Macille, mutta silloin tosin asennuksen sisältö on hieman erilainen.

Käyttöönottoasennus voidaan tehdä myös muille oheislaitteille, kuten tulostimille, skannereille, puhelimille, kameroille. Oheislaite sekä asiakkaan käyttötottumukset ratkaisevat asennuksen sisällön. Tulostimen käyttöönottoasennuksessa esimerkiksi tulostin asennetaan käyttöjärjestelmään, määritellään sen verkkoasetukset sekä muita tulostamiseen liittyviä asetuksia (esim. kaksipuoleinen tulostus, värin säästö, jne.). Puhelimen esiasennuksessa luodaan sähköpostitili(t) sekä määritellään muut asetukset kuten mobiiliyhteydet ja yhteys kodin langattomaan verkkoon.

Kysy myös televisioiden ja muun viihde-elektroniikan asennuksista.

Kaikki työt ovat kuluttaja-asiakkaille kotitalousvähennyskelpoisia.