Digital signage – sähköiset mainos- ja hinnastonäytöt

Digital signage tarkoittaa sähköistä ja etäohjattua mainos- tai hinnastonäyttöä. Sähköisten näyttöjen avulla välität ajankohtaista tietoa sekä päivität mainosten sisältöä helposti miltä tahansa tietokoneelta. Sähköinen mainos tai hinnasto on nykyaikainen tapa mainostaa yrityksen tiloissa tai esittää hinnastoja tai muuta sisältöä. Sähköinen mainosnäyttö tarjoaa myös kustannustehokkaan tavan vaihtaa vanhanaikaiset mainokset ja hinnastot nykyaikaisiin.

 

Sähköinen mainos tai hinnasto sopii monille toimialoille

Sähköinen mainosnäyttö tai hinnasto sopii hyvin esimerkiksi kioskeille, kahviloille ja ravintoloille sekä muille yrityksille jotka haluavat päivittää vanhat mainokset ja hinnastot nykyaikaisiksi. Sähköisillä mainoksilla tavoitat asiakkaat liiketilan sisällä tai ulkopuolella ja sähköinen hinnasto on aina ajantasalla. Tuote soveltuu myös messu- tai muuhun tilapäiskäyttöön jolloin mainos tai hinnasto voidaan sijoittaa pöydälle tai muuhun väliaikaiseen telineeseen.

Mainosnäyttö on edullinen

Sähköisten näyttöjen käyttö mainonnassa on edullista, koska perinteisten mainosten muuttuessa niiden uudelleenteettäminen jää pois. Perinteisten mainosten muuttaminen vaatii myös vaivaa eikä se kaikkien perinteisten mainosten kohdalle ole kovin helppoa. Mainoksiin tai hinnastoihin saattaa myös jäädä vanhentunutta tietoa mitä ei ole mahdollista poistaa ja se voi sotkea mainoksen ilmettä.

Mainosnäyttö on helppokäyttöinen ja vaivaton

Hallitset näyttöjen sisältöä helposti pelkän Internet-selaimen avulla. Halutessasi voit valita myös sisällöntuotannon jolloin mainosten ja hinnastojen sisältö päivitetään puolesta toimittamasi aineiston perusteella.

Mainosnäytön tai hinnaston hyödyt

  • Mainoksien ja hinnastojen ulkoasu muutettavissa helposti oman yrityksen ilmeeseen sopiviksi
  • Näytöissä voi esittää monipuolisesti erilaista sisältöä (tekstiä, kuvia, videota)
  • Mainosten ja hinnastojen sisältö aina ajantasalla
  • Sopii monille toimialoille
  • Perinteisten mainosten tai hinnastojen uudelleenteettäminen jää pois hintojen tai mainosten muuttuessa

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous täyttämällä oheinen lomake tai soita (puh. 0453470220) ja kysy lisää. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään.